Beyond by Suzy Toldi - Fitness Clothes Webshop

magyar english

Számos olyan sportfelszerelés található webshopunkon, ami szinte minden sportoló alap kiegészítője a sérülésmentes edzésekhez. Ide tartozik a térdbandázs és a csuklószorító , valamint a térdet végig melegen tartó, neoprén anyagból készült térdvédő is.

A szuper fogást nem csak az edzőkesztyűk biztosítják, sőt! Zsuzsi évekig tesztelte az úgy nevezett GRIP-eket, melyek csúszásmentes, stabil fogást biztosítanak. Weboldalunkon kétféle GRIP-et is találsz, STICK GRIP-et és VERSA GRIP-et is.

A VERSA GRIP-et kevesen ismerik, holott nagyon nagy segítség lehet, főleg a kezdőknek, vagy bárkinek, aki súllyal edz. A lányok többségének nehezére esik a gurtni feltekerése a rúdra, mert bizony gyakorlást igényel, erre találták ki a Versa Gripet. Egyszerű, mert nem kell feltekerni, csupán a Versa Grippel együtt megfogva a súlyt vagy a rudat, a Versa Grip úgy van kiképezve, hogy a grip és a tenyér közé beakad a rúd a Versa Grip egy megemelt részébe, így nem fárasztja túl az alkart, és csak az edzésre tudunk fókuszálni. Zsuzsi kimondottan vékony női csuklóra kicsinyítette a legkisebb állíthatóságot, mivel a korábbi más márkák Versa Gripjei mind nagyok voltak egy női csuklóra, így az nem tartott megfelelően.

Tudtad? Nem csak az otthoni edzésekhez lehet segítségedre egy gumiszalag, hanem a konditermi edzések egyes gyakorlataihoz nehezítésképpen, a futás utáni erősítéshez és bármely olyan gyakorlathoz, mely ellenállással növelhető. A BEYOND BOOTYBAND szettünk kifejezetten a farizom erősítéséhez ajánlott, mely három különböző erősségű (piros-gyenge, szürke-közepes, fekete-erős) kisebb gumiszalagot tartalmaz. Növeld az ellenállást Te is, hogy még hatásosabb legyen az eredmény!

Szuper segítség lehet a formába hozáshoz a BEYOND Karcsúsító öv , mely nem csak optikailag teszi karcsúbbá a derekat, hanem kompressziót hoz létre a hasizomban, hogy stimulálja azt. Mindemellett segít a helyes testtartás kialakításában és a sérülések megelőzésében is. Kapható elasztikus és neoprén anyagú Beyond Karcsúsító öv is weboldalunkon, melyek funkcióját tekintve ugyanolyan hatékonyak. Az elasztikus anyagú Karcsúsító öv előnyei között a nagyobb merevítők (deréktájon), míg a neoprén anyagnál a nagyobb „szauna effekt” hatás szerepel.

Webshopunkon többféle Karcsúsító öv közül választhatsz, melyeket IDE KATTINTVA találsz meg.
Bárki számára hasznos lehet, nem csak versenyzők élvezhetik a karcsúsító öv által nyújtott előnyöket. Akiknek a formásodás vagy az edzések során a sérülésmentes, biztonságos kivitelezés a célja. A helyes testtartást elősegítése ülő és álló munkát végzők számára is hasznos lehet, hiszen az egész napos munka során sajnos előfordul, hogy „görnyedünk”, ami nem tesz jót a törzs izmainknak (hasizmok, hátizmok). Emellett nehezebb tárgyak emelgetése/ egész napos vezetés során is elkerülhetők a helytelen testtartásból fakadó problémák.
Minden olyan termékünk a LIMITÁLT MODELLEK kategóriába (is) kerül, mely limitált darabszámban elérhető weboldalunkon. Többen is érdeklődni szoktatok a boltban ezekről a termékekről, ezért fontosnak tartom megjegyezni itt is, hogy a weboldalunkon és az üzletünkben található termékek is egy raktárkészlettel rendelkeznek. Ha régóta szemezel egy ilyen termékkel, akkor érdemes gyorsan lecsapni rá, hiszen többnyire nem csak a raktárkészletük, hanem az anyaguk is limitált, ezért biztos hogy nem tudjuk után gyártani és a későbbiekben nem lesz megtalálható a webshopunkon.
Weboldalunkat folyamatosan frissítjük a termékeket és raktárkészletüket is. Új termékek esetén, amint megérkeznek raktárkészletünkre és elkészültek a termékfotók, már feltöltésre is kerülnek. Előfordul egyes termékeknél a „mérethiány”, amit csak abban az esetben tudunk pótolni, ha rendelkezésünkre áll az adott anyag, valamint igény is van rá. Vannak kifutó termékeink, melyekből már nem várható méretpótlás, ezért érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, hogy érdemes-e várni az adott termékre vagy sem. Amennyiben kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, kérlek, vedd fel velünk kapcsolatot: beyondfitness.shop@gmail.com
Szintén gyakori kérdés a szivacsos sportmelltartó, mely egyre szélesebb választékban elérhető webshopunkon. Általában ezeket a termékeket Zsuzsi úgy tervezi, hogy a szivacs kivehető legyen, így azok számára is kényelmes lehet, akik nem szeretik szivacsbetéttel együtt hordani.
Az anticellulit anyag domoború mintázatú, így elfedi az esetleges narancsbőrt és egyéb bőrproblémákat, valamint keringésfokozó hatást vált ki. Sűrű szövésű, mely a még jobb és erősebb tartást teszi lehetővé, ugyanakkor szuper rugalmas is. Egyre népszerűbbek az anticellulit anyagból készült ruhadarabok, így sokak kérésére Zsuzsi is belevetette magát és hosszas keresgélés/ tesztelés után szuper minőségű, anticellulit anyagokból elkészítette a Beyond BRAZIL overálokat. A hatalmas sikerre való tekintettel BRAZIL nadrágokat és BRAZIL szetteket is. Ezeket IDE KATTINTVA találod meg webshopunkon.